„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Скандално! Бербатов се оказа… поддръжник на ДПС, без да знае!!!

12.05.2014 | 21:00
3301 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Излиза, че футболиста Димитър Бербатов е изявен поддръжник на ДПС!!! Каледарчета, с лика на футболиста, буквално, заляха град Свиленград, наскоро. Освен тях, има още една камара атрибути, с Бербатов на тях, агитиращ хората да гласуват за ДПС. Разбира се, никой не знае как е станало отпечатването и разпространение на въпросните материали. Според местните хора, обаче, всички тези материали са отпечатани в една от печатниците на града. От там, обаче, отричат. Едва ли ще стане ясно, от къде са се взели мистериозните
календарчета, флаери и плакати, на които Димитър Бербатов агитира хората да гласуват за ДПС. По принцип ако човек не се вгледа внимателно, може дори да не разбере, че каледарчетата, с Бербо приканват към гласуване за етническата партия. На тях, футболиста, позира в екип до емблемата на отбора си. Само в горният ляв ъгъл е отбелязано кръгчето, с номера на ДПС, в изборната листа, под него се мърди датата на изборите, а горе, в ляво, със ситен шрифт е обяснено, че купуването и продаването на гласове е престъпление.
Интересно, дали и използването на снимка, на популярно лице, свалена от интернет, без негово знание, за предизборна агитация, също е такова? Всъщност, няма значение, понеже след като никой не поема отговорността за тези предизборни материали, няма да има на кой да се потърси отговорност за създаването и разпространението им! Хитра работа! Остава въпроса, дали самият Димитър Бербатов знае, че е станал поддръжник на ДПС, за предстоящите избори или и той е бил особено изненадан при вида на лика си, върху календарчетата?
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.