„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Скандал! Стоичков ЛЪЖЕ с Бойко са били близки! Вижте ДОКАЗАТЕЛСТВОТО!

28.11.2013 | 22:00
1642 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Националната ни гордост – Христо Стоичков, попадна в доста сконфузна ситуация тези дни. След като, Камата обяви на всеослушание, че никога не поддържал близки отношения с бившият премиер на България, Бойко Борисов, последният го опроверга, като качи доста интересна снимка в личният си профил в социалната мрежа Фейсбук. Фотото, на което са заснети Борисов и Стоичков, усмихнати и застанали един до друг, е надписано със следното посвещение „1+1=2. Двама голями!
Много голями!”. Единственото нещо, което бившият премиер допълни към снимката е, че тя е собственоръчно подписана, но не от него. И искрено се надяваме да е така, защото ще е доста неприятно ако се окаже, че мистър председател на страната ни, макар и бивш, пише на такъв диалект! Изваждането на снимката от личният архив на Бойко, бе предизвикано от скорошно интервю на Христо Стоичков, в което той на няколко пъти отрича да е поддържал приятелски отношения с
Борисов. Камата не се ограничи само до това и заяви, че е имал само две кратки срещи с бившия премиер, по служебни въпроси, по време на които Бойко е довел със себе си множество политици и журналисти, чрез които да си направи пиар на гърба на българската легенда. Е, снимката, която Борисов показа днес на обществото поставя под доста голямо съмнение думите на футболната легенда, тъй като посланието на нея изглежда доста лично, а не просто автограф към фен!  
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.