„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Предизборно просветление! Държавата строи ЖИЛИЩА ЗА БЕДНИТЕ, ама от догодина!!!

12.05.2014 | 21:00
2253 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Сетиха се родните управници, че малка България, буквално, се пука по шевовете от бедни хора! Разбира се, това прозрение е предизвикано от предстоящите избори. Ако не беше борбата за евро вота, едва ли депутати и министри щяха да го ударят на такива просветления и последвалите ги обещания! Жилища за бедните хора – това е последната инициатива на правителството! Не бързайте да се радвате, обаче, защото блоковете, които ще трябва да приютят най-нуждаещите се в страната хора, ще започнат да се строят в края на следващата година, евентуално, нали... Сега се търси финансиране
за прекрасната идея. По план, във въпросните жилища, ще трябва да се настаняват хора, които нямат собствен дом и възможност да плащат наем. Жилище в новите сгради ще могат да получат буквално всички, а разбира се и хората от малцинствените групи! За тях, обаче, има уточнение, че ще трябва да имат работа, за да кандидатстват за дом. А, според управниците това ще е поредната стъпка за интеграцията на ромите, у нас. Домовете за бедни хора ще се строят от частни компании. На тях държавата няма да плаща, но в замяна на строежа, фирмите ще получават различни права и облаги.
Какви ще са те, че някой да се навие да строи без пари, за сега правителството мълчи. Трябва да са особено примамливи, обаче, иначе едва ли някой строителен предприемач ще се съгласи да инвестира милиони, ей така, от добро сърце! В целият проект ще се включат и общините. Те трябва безвъзмездно да предоставят терени за строежите. Всичко това, звучи прекрасно. Българина, обаче, отдавна е свикнал да чува красиви думи, изненадващо, но все преди избори! Дали правителството ще си изпълни обещанието или това ще се окаже поредната, прекрасна, предизборна измама, предстои да разберем!
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.