„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Браво! Кобрата коментира мача, БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ за подкрепата!

15.12.2013 | 22:00
2711 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
В петък вечерта, боксьора Кубрат Пулев защити по невероятен начин интернационалната си титла и отново ни накара да се гордеем, че все пак в България продължават да се раждат силни и борбени мъже. Вчера, спортиста на годината, направи коментар на мача и победата си по телефона, като се очаква, той да се прибере у нас днес. Пулев не скри недоволството си, че само дни преди мача съперника му е бил сменен. Той определи случилото се като номер и изказа надежди, че подобно нещо няма да се повтори.
Относно мача, боксьора, сподели, че е бил ужасно неспокоен, тъй като не е познавал добре противника. Освен това, Кобрата сподели, че най-притеснителен е бил факта, че Ейбъл се бие в обратен гард, а до този момент, в кариерата му, той не е имал възможността да направи спаринг точно срещу такъв опонент. Кобрата сподели, че отдръпването му, по време на първите два рунда, е било умишлено и не е искал да дава на Ейбъл възможност дори да го докосне. Той, също така, спомена, че и реферът, който е бил
сънародник на опонента му, го е притеснявал. Пулев коментира и момента, в който се озова на пода, като подчерта, отново, че не е бил нокаутиран, а се е подхлъзнал. Той каза, че нарочно е направил демонстрация, защото е бил наясно, че рефера ще се възползва от всяка удобна възможност, за да му отчете нокдаун. Кобрата не пропусна и да благодари на всички, които го подкрепяха както в залата, така и пред телевизионните екрани. Той заяви, че е горд от факта, че отново е успял да зарадва цялата страна с постиженията си.
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share