„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Врачански отново налетя на омъжена жена!

03.06.2015 | 16:40
2001 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Калин Врачански отново заби ново гадже, гласят последните клюки около популярния актьор. Врачански, който от край време се слави като разбивач на женски сърца, дори и семейства има нова тръпка до себе си. Актьорът ревностно пази името на новата си, тъй като според слухове, той отново е налетял на обвързана жена, пишат от kliuki.bg. Синеокият артист за известно време имаше отношения със своя колежка, които обаче никога не потвърди официално.
По-запознатите са наясно, че името му се свързваше с колежката му Теодора Духовникова. Въпреки че е омъжена, папарашките снимки на Николета и нейното предаване, показаха Духовникова в опасна близост до Врачански, което ясно говори, че актрисата не милее за брачните си отношения. В крайна сметка нещата около тях утихнаха, а днес Калин отново се е нацелил в омъжена жена. Затова и той правил всичко възможно да укрие отношенията си с нея. За разлика от
предишните му любови, новата му тръпка този път не е от театралните среди. Приятелите на Калин обаче не възлагали големи надежди за сериозни отношения между него и новата му любов, предвид това колко несериозен бил той в обвързването. Те дори са на мнение, че щом Врачански отново се е спрял на обвързана вече жена, едва ли възнамерява да гради общо бъдеще с нея. Пък и фактът, че е омъжена му дава основание да си тръгне винаги когато пожелае, без да дава излишни обяснения.  
© kliuki.bg
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.