„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Вълшебната Маска За Лице На Японките

27.07.2017 | 20:48
3401 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Ако искате стегната кожа с изравнен тен. Днес ще Ви кажем как японките запазват перфектната си кожа, тъй като те са много известни с вечно младата си кожа, споделя blitz.bg. Те много често използват ценните свойства на ориза. Използват оризова вода, оризови трици на прах, масло от ориз и др. . В него се съдържа линолова киселина и силни
антиоксиданти, стимулиращи колагеновия синтез, който и ще запази кожата Ви през годините. Тази оризова маска ще Ви покаже невероятните способности на ориза върху кожата. Необходими са Ви само 3 съставки: 1.       3 с. л. ориз 2.       1 с. л.
мед 3.       1 с. л. мляко Ориза се вари и след това водата от него се отделя и се оставя за накрая, тъй като има хидратиращи свойства. В друга купа се смесва ориза с лъжица мед и 1 лъжица загрято мляко. След това се посавя на лицето докато не изсъхне напълно. След изсъхването се почиства много добре с водата от ориза, която отделихме в началото.
© blitz.bg
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.