„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Уникално лесна рецепта за блестяща коса! Вижте съставките!

16.01.2016 | 14:56
10052 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Установено е, че водката е сред най- продаваните алкохолни напитки в световен мащаб. Основанието на хората да харесват това питие е, че освен в чист вид, е подходяща за съчетание с други напитки. Цената й е изключително достъпна за всеки. Освен в състава на много коктейли, водката може да бъде използвана и с други цели, както коментират от klukibg.net. Основният състав на напитката е вода  с етанол и се произвежда на принципа на ферментацията и дестилацията.
Именно заради дестилацията водката е подходяща за употреба в много други области. С нея спокойно можете да почистите стъклата на очилата си. Вместо да давате допълнителни средства за почистващи тампони за очилата, можете да капнете от водката върху памук и внимателно да изтриете стъклата. Всички мазни отпечатъци изчезват мигновено.  С помощта на водката можете да почистите и самобръсначката. Така ще предотвратите появата на ръжда. За целта оставете самобръсначката
в чаша с водка за няколко минути. Цветята ви също ще са доволни, ако ги „почерпите“ с малко водка. Капнете няколко капки във водата за поливане или във вазата и ще се изненадата от резултата. Не се изненадвайте на приложението на водката в областта на козметиката. С нейна помощ ще стегнете порите на лицето, ще почистите чудесно кожата си и е направите косата си блестяща. Налейте съвсем малко количество в шампоана за коса и сами ще се убедите в ефикасността.  
© klukibg.net
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share