„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Това Ли Е Бащата На Честър Бенингтън?

24.07.2017 | 21:53
1448 преглеждания
47 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Предполага се, че Честър Бенингтън е незаконен син на една от големите риби в педофилските кръгове, срещу които самия Честър се бореше, тъй като самия той е малтретиран сексуално като малък. Това ни навежда и на мисълта, че може да е причина за самоубийството му, beforeitsnews.com. Възможния баща е Джон Подеста.
Екстериорната прилика е невероятна. И двамата имат проблем с очите, което може да е генетично, носовете, брадичката, паднали клепаши и изобщо всяка част от лицето им е идентична. Дали е случайност? Предполага се, че откриването от бащата на Честър, че той не е негово дете го е накарало да се разведе с майката на
Честър.  А Джон Подеста, като човек в педофилските кръгове и заподозрян за човека, който малтретирал Честър като малък. Разбира се, това не е потвърдено и едва ли ще се потвърди, тъй като човек като Джон Подеста, или който и да било от тези кръгове няма да бъде издаден, защото много хора са свързани с тях и работата им е да ги прикриват. 
© beforeitsnews.com
Advertisement:
47 shares
Facebook Share Twitter Share