„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Скандално! Ето каква е истината за отношенията между Хилда и Фънки!

27.05.2015 | 15:21
3176 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Още в "Като две капки вода" се забеляза, че Хилда и Фънки не се имат много и постоянно си вървят на контра. Едва след края на предаването, обаче стана ясно, че само парите и молбата на продуцента Маги Халваджиян да не се карат публично е спирало Хилда и Фънки да си избодат очите в ефир.  Дори по време на предаването си пролича, че има някаква вражда между двамата, защото винаги, когато Хилда похвалеше някой от участниците, Фънки го
порязваше с голямата ножица и двамата винаги бяха в противоречие. В последствие, обаче стана ясно каква е причината Хилда и Фънки да не се разбират.  Повод за враждата между Казасян и Фънки бил фактът, че Фънки постоянно се заяждал с нея. При всеки удобен момент той подмятал, че Хилда дължи славата си на баща ѝ, който я бутал напред. Освен това Фънки коментирал и, че не харесва никак джаз- стилът музика, който Хилда изпълнява и обожава.
В отговор на тези подмятания, певицата му отговаряла, че тя, пък, изобщо не харесва лигавите изпълнения на "Черно фередже". И така двамата не спирали да се заяждат.  Тези враждебни отношения между двамата членове на журито в "Като две капки вода" си проличаха до известна степен. Фънки и Хилда, обаче така ѝ не се скараха на висок тон публично, не за друго, а защото Маги е успял да им запуши устите с пари, коментираха колегите от Skandalno.net.
© skandalno.net
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.