„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Шокиращо Разкритие! Призрачни Деца Спасяват Хора В Български Град!

04.07.2017 | 15:03
5734 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
През 1969г. автобус с 22 деца се поврежда точно на сред железопътна линия. Децата се прибирали от екскурзия. Поради повредата превозното средство не можело да се премести от линиите и за да бъдат спасени децата, те трябвало да бъдат евакуирани, но точно преди да го направя се случва фатален сблъсък на тежкотоварна влакова композиция с автобуса пълен с деца. Това оставя всички деца и учители в автобуса
на място, разказва zarata.info.   Известно време след това на въпросното място започват да се случват странни неща. Шофьори закъсали на същото място биват избутвани от релсите от невидима сила на безопасно място далеч от релсите.   Правени са различни опити като поставяне на прах показващ отпечатъци на задната част на колата след което са намирани отпечатъци от  малки ръце.
Също така е направен и клип показващ човек, който спира колата си на това място, а малко след това колата му започва да се мести. Колата е спряна на нагорнище, а това напълно противоречи на всякакви логични обяснения, което означава че единственото обяснение е, че духовете на децата от въпросната катастрофа избутват колите за да не станат жертви на подобна на тяхната съдба.   Вижте видеото ТУК!
© zarata.info.
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.