„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Пластмасовите бутилки увреждат бъбреците!

11.03.2015 | 20:57
2825 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Пластмасовите бутилки и съдовете за храна увреждат бъбреците. Това съобщават лекари специалисти, пише www.vsekiden.com. Оказва се, че съдовете за еднократна употреба имат отрицателно въздействие върху функцията на бъбреците, заради вредния меланин. На са малко случаите, в които хората страдат от сърдечно-съдови заболявания, причинени вследсвие на неправилното функциониране на
бъбреците. Специалистите разкриват, че бъбречните заболявания се развиват бавно и неусетно. Лошото е, че когато пациентът разбере, че страда от някое такова заболяване, то вече е в напреднал стадий и е почти нелечимо. Поради тази причина лекарите съветва хората, да ограничат солта в храната си, да спортуват повече и често да сменят видовете минерални води, които пият.
Задължително е на ден да се изпиват по 2-3 литра вода. Всички тези елеменарни навици значително могат да подобрят функционирането на бъбреците, на мнение са още специалистите. Хубаво е, водата да бъде съхранявана в стъклени бутилки. По-твърдата вода е за предпочитане от по-меката или иначе казано тази, която се съхранява в стъклените бутилки е по-полезна от тази, бутилирана в пластмасовите.
© www.vsekiden.com
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.