„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Пиенето на вода преди хранене ще Ви освободи от излишните килограми!

01.11.2015 | 19:46
7636 преглеждания
133 shares
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Забравете за всякакви диети, хранителни ограничения и забрани, които да си налагате, ако искате да отслабнете. Водата се оказва много добър помощник в борбата с излишните килограми, стига да знаете как правилно да я консумирате и точно в кои моментипо време на вашия дневен хранителен режим. Според проучване, проведено в Обединеното кралство, ако пиете по половин литър вода преди всяко хранене, то свалянето на излишните килограми, Ви е
Advertisement:
гарантирано, пишат от ivestnik.net. Изследователи направили експеримент, за да проверят въздействието на водата върху човешкия организъм. В експеримента участие взели 84 възрастни, които били разделени на две групи и наблюдавани в рамките на 12 седмици. Половината от решилите се да участват в експеримента пиели вода преди хранене, а на всеки човек от другата половина било заръчано да си представя, че преди всяко хранене се чувства сит.
Оказва се, че тези, които пият вода преди хранене, свалили около 1,3 кг. повече от тези, които си представяли, че са сити. В края на експеримента тези, които пиели вода преди хранене успели да изгубят значително повече килограми от онези, които не пили. Една от участничките е убедена, че ако пием по половин литър вода всеки път преди да консумираме храна, ще се преборим с излишните килограми, особено ако си създадем този навик за по продължително време.
© ivestnik.net
Advertisement:
133 shares
Facebook Share Twitter Share