„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Никога повече не ги изхвърляйте! Те също са ценни!

08.01.2016 | 12:06
10320 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Както всички знаем, орехите са от групата на супер храните. Той е несравним по свойства. Оказва се, че не само ядките и черупките са ценни за нас. От орехите можете успешно да приготвите тинктура, която е многофункционална. Листата, Зелените обвивки и черупките често се използват в козметичната индустрия.   Преградките, които съдържат, също имат целебни свойства. Ето една рецепта от народната съкровищница, чиято ефективност е изпробвана през вековете. Става дума за т. нар.
инфузия от преградки. Тя се приготвя задължително в стъклен съд, където 2 с.л. от начупените на ситно преградки се заливат с водка. Оставяте съда на тъмно за поне 2 седмици.   Течността, която ще се получи, трябва да се пие ежедневно като капвате 5- 6 капки от тинктурата в две с.л. вода. По- нататък можете постепенно да увеличавате капките, ако се налага. Един курс на лечение продължава 3 седмици до 3 месеца.  Тази лечебна течност се използва за лечение на безсъние, ставни
болки, ишиас(масаж на мястото), диабет, разстройство, проблеми с паметта, главоболие, неврологични проблеми, миома, косопад( отново външно).  При хормонални проблеми е необходимо да пиете три пъти дневно от тинктурата като разтваряте 5- 30 капки и се стремите да спазвате поне 20 мин преди ядене. След изпиването на разтвора, пийнете малко вода.  Не се препоръчва използването на този лек при наличие на псориазис, остър гастрит, копривна треска, ангиоендем и атопичен дерматит.  
© zajenata.bg
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.