„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Не Подминавайте Тези Симптоми

26.07.2017 | 19:20
10605 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Ако забележите тези симптоми, трябва да си обърнете внимание, информира blitz.bg. 1. Кръгове покрай ириса Ви. При възрастни хора (50 години ) е напълно нормално, но при хора под тази възраст, то имате висок холестерол. 2. Чупливи нокти и нездрава коса. Тялото ви изпитва огромна липса на вит.
В. Яжте повече храни, притежаващи го- мляко, гъби. 3. Кървящи венци. За да спрете проблема се хранете с повече цитруси, чушки, спанак, зеле, броколи. 4. Яде Ви се лед. Това е резултат от липсата на желязо и наличието на анемия. 5. Яде ви се нещо сладко. Това е в резултат на стрес и депресия,
а дори и изтощение. Това е начина на тялото Ви да си набави нужната глюкоза. 6. Сухота на кожата. Това е следствие от липсата на витамин Е. Хранете се с масло, ядки, зеленчуци и риба. 7. Трудно заспиване. Тогава най-вероятно имате липса на калий и магнезий. Хранете се с повече спанак, банани и домати.
© blitz.bg
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share