„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Кардиолози предупреждават! Пролетното почистване увеличава риска от инфаркт!

04.03.2015 | 20:52
3762 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
С настъпването на пролетта рискът от инфаркт се увеличава 4 пъти, алармират кардиолози. Специалистите съветват хората, които страдат от сърдечно-съдови заболявания да бъдат особено внимателни след зимния сезон и да не се претоварват излишно в домакинската работа, тъй като това значително може да повиши
риска от инфаркт. Смъртността от заболяванията на сърцето се увеличава многократно през пролетта, разкриват от www.vsekiden.com. Затова намеренията на много хора да почистят основно домовете си за един ден, както правят много българи, няма да се отразят добре на здравето им, категорични са кардиолозите.
Медиците съветват да не се претоварваме прекалено с работа и да я вършим умерено, за няколко дни. Необичайните резки колебания в температурите са причината за честите инфаркти, които се наблюдават пред пролетта. Затова лекарите препоръчват почистването да бъде разумно, за да не се окаже авантюра с фатален край.
© www.vsekiden.com
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.