„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Изненадващо! 100 кила посвети песен на България!

17.05.2015 | 17:13
1990 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
100 кила представи новата си песен, посветена на България, озаглавена „100 гайди“ и определено спечели овациите на всички българи. Парчето е в типичния за Килата хип-хоп стил, чиито ритъм се явява фон на звучащите през цялото време родопски каба гайди. Оригиналният клип на песента е събрал красиви пейзажи от различни кътчета на страната ни, с цел да покаже колко е красива и каква невероятна природа има, пишат от vsekiden.com. Идеята за създаването на
песента е породена от желанието да върнем българския дух и да си припомним моментите от историята ни,  с които можем да се гордеем, а също и никога да не забравяме, че носим в себе си кръвта на велики хора. По подобен начин бе представен клипа на „100 гайди“ в платформата на Youtube. Освен красотите на родината ни, в клипа са показани и лицата на успели българи, прославили България зад граница. Текстът на песента определено очарова слушателите.
Рапърът не е забравил да възпее и любовта си към Кирил и Методий. „Споделям моята любов, за моята България“ е основното послание, което изпълнителят отправя с новото си парче. Рапърът определено приятно изненада всички с нещо наистина стойностно и качествено и съсем различно от правените до момента от него неща. Музиката към песента е подготвена съвместно с Taffo Velikoff (Digital Nottich), а а аудио обработката е дело н Viktr FB Dobrev.    
© vsekiden.com
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.