„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Интересно! Ето как половинката влияе на успешната кариера!

28.02.2017 | 11:45
3419 преглеждания
194 shares
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Едва ли човек, който може да каже, че е успял в живота и професията само благодарение на себе си и без подкрепата на семейството си. Дори научно вече е доказано, че характерът на партньора в семейството, оказва своето въздействие върху кариерата на човек, пише Блиц. Изследването на тази тема се провеждало в
Advertisement:
продължение на 5 години и са наблюдавани 5000 човека, които имат семейства. При 75 % от участниците в изследването и двамата съпрузи работели. След старателно наблюдение над успехите в кариерата на тези хора, учените успели да направят извода, че най- успешни са хората, които имат до себе си добросъвестен партньор.
Така този, който работи, разчита на партньора си за плащане на сметки, отглеждане на деца, откликва с трудолюбие и надеждност. В такива семейство работата и личния живот винаги са балансирани. Оттук има значително по- малко срес както на работното място, така и у дома. Тези хора са винаги заредени с положителна енергия и любов.
© blitz.bg
Advertisement:
194 shares
Facebook Share Twitter Share