„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Фалшиви Дини Заляха Пазара

26.07.2017 | 19:35
3909 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Днес се опитваме да спазваме по-здравословен начин на живот, особено през лятото. Но по последна информация от zdrave.to, в Югозапада и Петрич е залято с фалшиви дини. Те са с по-малко семки, нямат хубавия вкус на диня и яркия цвят на вътрешността. Те се прявят по следния начин: Засажда се
тиквено семенце, което след като пусне своето коренче се изважда от земята. След това се прави разрез в месестата му част и се слага динено семе, след което се засажда отново. Така се получава и изкуствената диня. Отвън тя изобщо не се различава от истинската, но вътре определено има разлика.
Вътрешността и е с жълт цвят и има сравнително по-малко семки. За да се достигне до тук са се направили множество експерименти и предимно се правят от украински селекционери. Най-подходящото време, по което ще намерите истинска диня е началото на Август. Не се залъгвайте по изсъхналата дръжка, мислейки си че е зряла.
© zdrave.to
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.