„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Ето каква е тайната на дълголетието!

03.05.2015 | 19:19
10260 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Специалисти разкриват, че три са основните неща, към които трябва да бъдем много стриктни, за да имаме дълъг и пълноценен живот. На първо място е отказът от цигарите, пишат от profit.bg. Със сигурност доброто здраве се поддържа и с нормално тегло. Излишните килограми винаги докарват множество болести, за това човек трябва да се старае да поддържа фигурата си със здравословно хранене.
Не на последно място е кафето. То трябва да се консумира в ограничени количества, максимум до 4 чаши на ден. Учени от университета в Гьотеборг са изследвали здравето и начина на живот на 855 мъже за последните 50 години. Мъжете били родени през 1913 година. 10-ина от тях доживели до 100 години. Едно от нещата, което увеличава шанса да достигнете дълбоки старини, особено при мъжете е да
имате собствено жилище до 50 години. Притежанието на жилище, с което сте се сдобили със собствени усилия е индикация за висок стандарт на живот, което увеличава и шанса да бъдете столетник, разкриват учените. За да поддържате здравето си в добра форма е от огромно значение какви са стойностите на холестерола. Много е важно той да бъде контролиран и в ниски стойности, обясняват още специалистите.
© profit.bg
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share