„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Ето Как Ще Ви Се Отрази Спирането На Алкохола!

04.07.2017 | 14:35
2480 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
1 час след спирането – След като е минал час от последната ви чашка, вашето тяло започва да се детоксицира, за да избегне натравяне, панкреаса ти произвежда инсулин (отговорен за глада ти за сладко) и дробовете действат по-ускорено, пише cosmopolitan.bg. 24 часа след спирането – Глада за сладко спира тъй като нивата на захарта в кръвта ти се нормализират.
Когато изпитате глад за сладко след употреба на алкохол не посягайте веднага към въглехидратите, тъй като ще създадете дисбаланс в нивата си на гликоген. Най-добрия вариант са плодове и много вода. 48 часа – Ще забележиш треперене и главоболие. След и това премине, значи всичко е възвърнато към правилния си начин на работа. 1 седмица по-късно – Започваш да
се наспиваш по-добре, а кожата ти изглежда по-добре. 1 месец по-късно – Работата на черният ти дроб се подобрява, тъй като мазнините в него намаляват и му дават възможност да филтрира токсините по-бързо. Може да се наблюдава и леко отслабване. 1 година по-късно – намалява се възможността от развиване на различни ракови заболявания и се наблюдава намаляване на теглото.
© cosmopolitan.bg
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.