„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Българската Анджелина Джоли гради успешна кариера в Лас Вегас!

25.07.2015 | 13:40
4476 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Градът под тепетата, който се слави като градът с едни от най – красивите жени в България си има своята Анджелина Джоли. Красивата пловдивчанка се казва Цветелина Йорданова и от няколко години вече живее и работи успешно като модел в Лас Вегас. Със славата на българската Анджелина Джоли Цвети се сдобива през 2007 година, когато се явява на конкурса „Мис Пловдив“, където печели второ място. Светски репортер тогава оприличава красавицата с холивудската звезда и от този момент кариерата й тръгва нагоре, пишат от marica.bg. Приятелите на Цвети отдавна са забелязали
поразителната прилика на нашенката с Джоли и дори на моменти се обръщат към нея не с истинското й име, а с това на световноизвестната актриса. Цвети споделя, че определено фактът, че я сравняват с толкова успяла и авторитетна личност я ласкае, но подчертава , че не се стреми да я копира, а да бъде себе си и се надява, че  хората ще я оценят, заради самата нея. Приятели на българската мис дори настоявали тя да се запише на кастинг за дубльорка на Анджелина, но Цвети споделя, че това не я вълнува особено в момента. Тя е доволна от начина на живот, който води и обича работата си.
Непрекъснато пътува, изявява се. Последният проект, в който се е включила е бил свързан с кампания срещу насилието и трафика на хора. Интересен факт е, че и Цвети и Джоли са една зодия – близнаци, с тази разлика, че нашенката все още не е срещнала в живота си своя Брат Пит. Това всъщност се оказва доста трудна задача, защото според нея сериозните мъже в Лас Вегас са някакъв мираж. Въпреки това обаче, тя не се е отказала от желанието си да намери своя човек. За пловдивската мис не е важно мъжът да изглежда по определен начин, а между двама души да има химия, разбирателство и уважение.  
© marica.bg
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share