„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Азис и Тони Стораро заедно в едно легло!

02.01.2015 | 16:50
1488 преглеждания
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.
Фолк певецът Азис, заедно със своя колега Тони Стораро и Алисия бяха гости в предаването по „Фен ТВ“- „Зад кулисите“, където разкриха едни от най-съкровените си тайни. Азис сподели, че навремето не ведъж му се е случвало да дели едно легло с Тони. Това обаче било наложено оот обстоятелствата, а не заради друго, категоричен е певецът.Във времето, когато Азис прохождал
като изпълнитела, доста често му се случвало да няма къде да отседне и единственото му спасение бил Тони, на който се примолил да го приюти. Изпълнителят на „Бог ли ме наказа“ се съгласил на драго сърце, но живеел в такава мизерия, че имал само едно легло, което се наложило да подели с Азис. Тони обаче разкри, че нищо съмнително  не се е случвало между тях двамата в онази нощ.
Певецът сподели още, че младостта си е посветил на много работа и усилия, за да може да има това, за което винаги е мечтал. Тони е щастлив, че се е оженил по любов и се надява, че примерът му ще последват и децата му. Днес изпълнителят е щастлив, че музикалният си талант е предал на сина си Фики, който вече жъне сериозни успехи на сцената и прави доста хитови парчета.      
© google
Advertisement:
0 shares
Facebook Share Twitter Share
.